Jokainen morsian ansaitsee mielestämme hääpäivänään ripauksen ylellisyyttä ja juhlan tuntua, myös ennen varsinaisen hääjuhlan alkua. Aloitus aamulle tapahtuu juhlavasti lasillisella kuohuvaa ja nauttien brunssista kauniissa, siisteissä tiloissa. Näin päivälle asetetaan arvokas, lempeän odottava tunnelma. 

Me, Joanna’s Bridals -kauneustiimisi, tarjoamme sinulle oman elämyksellisen laittautumishetken, jotta hääpäiväsi on alusta asti ikimuistoinen.

Kaasojeni ja äitini kanssa olemme jo useaan kertaan päivitelleet, että onneksi otimme kaiken kattavat meikki- ja kampauspalvelut ammattilaisilta, saimme rauhassa jännittää, kun ei tarvinut stressata laittautumista. Tunnelma oli rauhallinen ja seesteinen, joka varmasti myös rauhoitti osaltaan jokaista meistä. Aamun kyllä kruunasi saapuessamme poksautettu kuohuviini!

Häät on tärkeä juhla ja moni meistä haaveilee omistaan jo lapsesta asti. Osan tunnelmasta luo tietynlainen päiväni prinsessana -kokemus. Saat upean puvun yllesi, tyylikkään meikin ja kampauksen piirteitäsi korostamaan sekä koristukseksesi kauniit korut ja kukkaset. 

Häälookkisi tulee olla sinun näköisesi, jotta tunnet olosi itsevarmaksi. Me hallitsemme laajasti tekniikat pehmeästä ja luonnollisesta aina teknisiin, näyttäviin lookkeihin. Teemme morsiuslookit asiakaslähtöisesti jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa ja se on aivan ihanaa fiilistelyä myös morsiamelle. Keveän keskustelun lomassa varmistamme vaihe vaiheelta, että kaikki on visiosi mukaisesti toteutettu ja pääset ihastelemaan lookkisi valmistumista. Olosi on alusta loppuun rauhallinen ja varma, vaikka päiväsi onkin jännitystä täynnä. Olemme äärimmäisen omistautuneita alalle ja testaamme jatkuvasti uusia tuotteita sisällyttäen pakkeihimme vain parhaaksi kokemamme, jotta voimme toteuttaa sinulle kauneuspalvelut ensiluokkaisella laadulla. Bridal-paketteihimme kuuluu alennus lisäpalveluista, joita lämmöllä suosittelemmekin tarpeisiisi sopien jos lookkisi vaatii esivalmisteluja ennen hääpäivää. Haluamme, että olet hääpäivänäsi juuri niin häikäisevän kaunis, kuin haaveissasi ja tunnet olosi upeaksi. 

Morsiuslookkini oli juuri sellainen kuin toivoin, näytin upealta ja toiveitani niin meikissä kuin kampauksessakin kuunneltiin ja toteutettiin.

Suosituimpia kosmetologisia lisäpalveluita morsiamelle ovat erilaiset kasvohoidot. Jos toiveenasi on kuulas ja hehkuva dewy skin -meikki, kasvohoito voidaan sovittaa tuomaan iholle hehkua. Tai vastaavasti jos ihosi kiiltelee helposti ja olet epävarma meikin kestosta, voimme helpottaa meikin pysyvyyttä tasapainottamalla talineritystä, samalla tasoittaen ihon tekstuuria, jotta lopputulos on mattainen ja virheetön. Sinun ei tarvitse jännittää, sillä huolehdimme, että lookkisi on täydellisesti kestävä ja sinua imarteleva, jolloin voit keskittyä itse juhlaan täysin sydämin.  

Meikki ja kampaus kestivät koko hääpäivän hyvinä, ainoastaan huulipunaa vähän korjailtiin loppuillasta. Hääpäivänä en muista miettineeni meikkiä tai kampausta kertaakaan. Venlan vinkeillä saatiin myös kasvojen iho kuntoon ennen hääpäivää, joka paransi meikin kestävyyttä.

Alennusprosenttia lisäpalveluihin voit hyödyntää myös hiusten värjäys- ja leikkauspalveluihin. Moni inspiroituu pinterestiä ja instagramia selaillen ja kertoo kuvin ajatuksiaan lookistaan. Ammattilaisemme suosittelevat unelmiesi kampaukseen vaadittavat värjäystekniikat, jotta saamme mahdollisimman onnistuneesti toteutettua visiosi.

Bridal -pakettiemme lisäksi voit varata myös Team Bride -paketin hääseurueellesi. Tämä on täydellinen esimerkiksi kaasolle, äidille, anopille tai muuten tärkeälle vieraalle, jonka haluat olevan upea juhlapäivänäsi. Team Bride-paketti varmistaa sen, että lookkinne on kuvissa yhtenäinen ja tasalaatuinen. Lopputulos on harmoninen, kun seurueesi meikki ja kampaus on luotu tukemaan sinun häälookkiasi ja samalla saat lähimpäsi nauttimaan laittautumishetkestä kanssasi.

Olimme kaikki todella todella tyytyväisiä palveluun. Saimme kaikki upeat lookit, juuri sellaiset kuin toivoimme. Meikki ja kampaukset kestivät kuten oli luvattu, koko päivän hyvinä. Meikkiä tai kampausta ei tarvinnut kenenkään huulipunia lukuunottamatta korjailla. Palvelu oli myös erinomaista meidän seurueelle, oli todella hyvä päätös käyttää tässä asiassa ammattilaisia, se vähensi stressiä ja oli mukava aloitus tärkeälle päivälle.

Varaamme hääseurueellesi rauhallisen ajan laittautua valmiiksi, jotta voitte siirtyä hääjuhlaan seesteisenä ja onnellisena. Varaathan sinäkin aikaa itsellesi tänä tärkeänä päivänä. Pidämme huolen, että seurueenne on valmis hyvissä ajoin ja laittautumisenne aikataulut on sovitettu niin, että olisi mahdollisimman vähän odotusaikoja. Haluamme sinulle morsiamena tehdä asiat mahdollisimman helpoksi. Myös pukeutuminen onnistuu tiloissamme ja tarvittaessa autamme pukusi kanssa. Hääkuvaajasi on tiloihimme tervetullut ja suosittelemme hänelle ajan, milloin olet siinä vaiheessa, että lookkisi on viimesilauksia vaille valmis. Meillä on tietoa ja ymmärrystä siitä, miten syntyy onnistuneet kuvat hääaamusta. Saat myös kauttamme tilattua tiimistämme kuvaajan ikuistamaan hääaamunne tunnelman. Näin saat imartelevat kuvat laittautumishetkestä ja varmistamme, ettei kuviesi taustalle unohdu mitään ylimääräistä.

Meitä oli neljä laitettavana ja tiettyyn kellonlyömään mennessä oli kaikkien oltava paikalla, joten aikataulu oli sovitettu sen mukaan. Kaikki saatiin valmiiksi kuvauksiin ja kirkkoon ajoissa! Odotusajat eivät kenelläkään muodostuneet mitenkään pitkiksi, morsiamen ei tarvinut odotella ollenkaan! Olin morsiamena todella tyytyväinen aikataulun suunnitteluun, esimerkiksi morsiamen meikkiä ei tehty ensimmäisenä – kaikessa mentiin morsian edellä.

Haluamme, että sinun hääpäiväsi on odotustesi mukainen ja teemme osaltamme kaikkemme sen eteen, että voit viettää sitä huolettoman kauniina!

Meidän hääpäivä onnistui ihanasti tämän palvelun ansiosta. Koko konsepti oli mietitty hyvin meidän puolesta valmiiksi, meille jäi ainoaksi tehtäväksi saapua ajoissa paikalle. Iso kiitos koko tiimille, joka mahdollisti tämän