Artistit

Joanna’s Bridalsin takana on intohimoinen ammattilaisten tiimi, joka haluaa saada sinut ja hääseurueesi hehkumaan hääpäivänäsi. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme, olemme alallamme suunnannäyttäjiä ja hallitsemme uusimmat kansainväliset tekniikat niin meikeissä, kampauksissa kuin kynsissäkin.

Haluamme, että hääpäiväsi on täynnä rakkautta, kehuja ja ihastelevia huokauksia. Haluamme, että häiden jälkeen voit lumoutuneena katsoa hääkuvista kuinka upea morsian juuri sinä olitkaan. Haluamme saada sinut ennenkaikkea loistamaan. 

Venla

”Olen meikkitaiteilija ja kosmetologi ja toiminut kauneusalalla yli 10 vuotta. Olen intohimoinen tuotetestailija, jonka ansiosta minulla on aina ajankohtainen, laadukas sekä luotettava meikkikokoelma. 

Minun tavoitteena on luoda sinulle trendit huomioiva mutta ajaton, juuri sinulle kustomoitu kestävä look. Haluan, että kokemus on sinulle helppo ja vaivaton – minä tiedustelen, suunnittelen ja ehdotan. Autan sinua saamaan visiostasi täydellisen. 

Hallitsen useita tekniikoita aina klassisen kevyestä näyttävään glamouriin. Minulla on loistava ihonhoidon, tekniikoiden ja meikkituotteiden tietämys ja omaan laajan kokemuksen erityisesti  epätasaisen ihon kanssa työskentelystä. Akne, couperosa, pigmenttimuutokset, samea iho, hilseilevä iho, laajentuneet huokoset, arvet.. – You name it, I’ve worked with it. 

Nautin suuresti olla osana hääpäivääsi ja saadessani tehdä sinusta upean. Minun tärkeimpänä tavoitteena on nostaa sinun itsetunto pilviin tärkeänä päivänäsi. Haluan sinun katsovan itseäsi ja sanovan ”Minä olen niin kaunis morsian”.”

Riina

”Olen Joanna & Julius kampaamon omistaja. Suurena intohimonani ovat kampaukset, kakut ja kukat. Olen aina tehnyt paljon kampauksia ja varsinkin hääkampauksissa on ihan oma taikansa. 

Saan juhlapaikasta, koristeluista, kukista ja varsinkin hääpuvusta yleensä selkeän vision, minkä tyylistä kampausta morsian hakee ja mikä hänelle sopii. Olen aidosti kiinnostunut morsiamen persoonasta ja hänen tärkeästä päivästä ja kysynkin tarkentavia tietoja ennen hääpäivää. 

Paras tunne ikinä on nähdä morsian hehkuvan upeassa häälookissaan. ”

Tessa

”Olen kosmetologi ja teen suurella rakkaudella juhla- ja häämeikkejä. Olen luonteeltani todella pikkutarkka ja panostan kaikessa aina pieniä yksityiskohtia myöten. Häälookkisi tuleekin olla täydellinen – rakkaudella ja intohimolla tehty. 

Olen apunasi ihonhoidollisissa kysymyksissä ja autan sinua valitsemaan lookkiasi tukevat lisäpalvelut. Haluan että meikistä tulee juuri sinun näköisesi, jossa voit ylpeänä olla tärkeänä päivänäsi.”

Noora

”Olen työskennellyt hiusten parissa viitisen vuotta ja tällä hetkellä työskentelen SOMA Hius- & Kauneuspisteessä vuokratuoliyrittäjänä. Kampaukset ovat aina olleet suurin intohimoni tässä työssä, sillä jokainen kampaus on erilainen ja ainutlaatuinen. Saan ideoita kampauksiin hääpuvusta, häiden teemasta ja juhlapaikasta – näistä kaikista luodaan juuri sinulle yksilöllinen kokonaisuus, hääseuruettasi unohtamatta.

Hääpäivänä on aina ihana tunnelma ja parasta on nähdä sinut ja hääseurueesi upeina ja onnellisina. Minulle on tärkeää, että tunnet olosi kauniiksi ja haluan kampauksesi olevan juuri sinun näköinen tärkeänä päivänäsi.

Janina

Esittely tulossa

Sofia

”Olen kosmetologi ja olen auttamassa sinua ja seuruettasi olemaan parhaimmillanne tärkeimpänä päivänäsi. Teen suurella intohimolla hääseurueellesi klassisen kauniita meikkejä sinun toiveesi huomioiden. Tavoitteenani on toteuttaa kaunis, jokaisen piirteitä korostava ja kestävä look, jossa jokainen voi tuntea itsensä upeaksi! 

Autan myös mielelläni valitsemaan ja toteuttamaan tarvitsemanne lisäpalvelut tukemaan häälookkejanne, jotta voimme luoda sinulle ja hääseurueellesi unelmienne täydellisen lookin. ”

Elisa

”Olen kauneudenhoitaja ja toteutan JB Bridal Showereiden hemmottelu- ja kauneushoidot.  Olen myös mukana toteuttamassa häälookkisi lisäpalveluita ja minulta saat niin hemmotellut jalat kuin kauniit kynnet ja ripset. 

Sinun tärkeä päiväsi on myös minulle äärettömän tärkeä ja teen kaikkeni, jotta voisit olla rentoutunut ja hehkeimmilläsi. Asiakkaan onnellisuus on minulle aina ykkösprioriteetti.” 

Jonna

”Olen Joanna’s Beauty kauneushoitolan perustaja ja omistaja. Rakastan häitä, suunnittelua ja tapahtumien järjestämistä. Olen äärimmäisen pikkutarkka, jonka ansiosta olenkin menestynyt kynsikilpailuissa ja kynsialalla kouluttajana.

Joanna’s Bridals on monen vuoden suunnittelun ja tekemisen lopputulos, josta olen äärimmäisen onnellinen ja innoissani. Vastaan kaikista varauksista ja käytännön järjestelyistä sekä JB Bridal Showereiden suunnittelusta.

Minulta morsiamet saavat niin vinkit onnistuneeseen hääaamun aikataulutukseen kuin mitä ottaa huomioon hääaamun valokuvauksessa. Sekä tietenkin ne hienostuneet ja uniikit hääkynnet.”

"Kiitän tosi onnistuneista lookeista kaikkia tasapuolisesti! Onneksi valittiin teidät 😍"
- Henna